Bo Scheeringa | Photography

PEAT 

PEAT

English below

Het fotoboek PEAT vertelt het verhaal van het belang en de schoonheid van Ierse veengebieden en de vergankelijkheid van eeuwenoude Ierse tradities van het turfsteken.

Boek specificaties:

Bestel een gesigneerd exemplaar: Stuur een e-mail naar Bo@boscheeringa.nl met vermelding van de titel van het boek, het verzendadres en voor wie het boek gesigneerd kan worden.

Info en foto's PEAT: https://www.boscheeringa.nl/225481998/peat


The photobook PEAT tells the story of the importance and the beauty of Irish peatlands and the transience of ancient Irish turf cutting traditions.

Book specifications: 

Order a signed copy: Send an email to Bo@boscheeringa.nl, stating the book title, the shipping address and for whom the book may be signed. 

Story and pictures: https://www.boscheeringa.nl/225481998/peat

A set of 6 postcards of photos from the photo book PEAT. 

A set of 6 postcards of photos from the photo book PEAT.

€25,- (free shipping NL)

Send an email to Bo@boscheeringa.nl, stating your order and the shipping address.  I will send you the payment details by email.

Ruim Leven 

Ruim Leven Ruim Leven, een portret van Noord-Groningen en haar bewoners

De provincie Groningen was jarenlang onlosmakelijk verbonden met aardbevingsproblematiek veroorzaakt door de gaswinning. Ondanks de aardbevingen zijn de mensen in het gebied erg honkvast. Ze denken er niet over om zich ergens anders te vestigen. Wat maakt het wonen hier zo bijzonder? 

Met verstilde landschapsfoto’s, sfeervolle portretten van bewoners, interviews, en gedichten, toont Ruim Leven ons een uniek gebied in al zijn schoonheid. Het project Ruim Leven als tegenhanger van al het negatieve dat Noord-Groningen is overkomen. Een gebied dat het zo waard is om gekoesterd en beschermd te worden. 

Bestel een persoonlijk voor jou (of iemand anders) gesigneerd exemplaar:

Stuur een mail naar Bo@boscheeringa.nl vermeld de boektitel, het verzendadres en voor wie het boek gesigneerd mag worden. Ik stuur je de bankrekening waar je het aankoopbedrag naar kunt overmaken. Na betaling krijg je het persoonlijk gesigneerde boek opgestuurd!

Hardcover 160 pagina's, 30x21 cm. Tekst: Nederlands. €29,95 (boek incl. verzendkosten NL) 

ISBN 9789052940625

Info en foto's: https://www.boscheeringa.nl/225481672/ruim-leven

Prints 

Prints BENELUX, DE, FR, AT and CH : Werk aan de Muur

Ireland, UK, USA and rest of world: Fine art America

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston