Bo Scheeringa

Stuur e-mail mail_outline Info/Contact 

Info/Contact

Over Bo Scheeringa

Het stille, ruime, altijd veranderende landschap van haar directe omgeving in de provincie Groningen, heeft Bo Scheeringa (1961) vanaf ongeveer 2006 geïnspireerd om bewuster te gaan fotograferen. Dit resulteerde aanvankelijk in mooie plaatjes voor ansichtkaarten (die overigens goed werden verkocht), maar steeds meer ontstond de behoefte tot verdieping. Bo studeerde vervolgens drie jaar aan de Fotoacademie in Groningen, waar ze anders naar fotografie heeft leren kijken.

Tegenwoordig zoekt Bo reflecties van haar eigen innerlijke wereld in haar modellen en de landschappen die ze fotografeert. Gevoelens van verlangen en melancholie spelen een rol en komen tot uiting in zowel haar ingetogen portretten als in haar landschapsfoto's en documentaire werk.

Wilt u meer informatie en/of informatie over prijzen vul dan het formulier in of stuur Bo een email, dan neem zij z.s.m. contact met u op. 

Volg de blogs van Bo op: https://boscheeringa.blogspot.nl/


Verschillende foto's van Bo zijn te bestellen voor aan de muur, in verschillende formaten.
Zie: http://boscheeringa.werkaandemuur.nl

Bo Scheeringa
Walfriduslaan 8
9781 GJ Bedum

info@boscheeringa.nl

Tel. 06 22480983


U kunt Bo ook volgen op Facebook: 
https://www.facebook.com/BoScheeringaFotografie
https://www.facebook.com/RuimLeven


Alle foto’s op deze site zijn beschermd door de auteurswet en voor ieder gebruik is toestemming van de fotograaf vereist.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston